november 10, 2017

Matas ansætter direktør for e-handel

Matas vil sætte mere kraft bag den digitale udvikling og har derfor ansat Brian Andersen (42) i en nyoprettet stilling som E-commerce direktør med reference til den adm. direktør.

Brian Andersen har de seneste 17 år arbejdet med e-handel inden for bl.a. rejser, tøj og nonfood. I 2015 vandt han E-handelsprisen som ansvarlig for coop.dk. De seneste to år har Brian Andersen været ansvarlig for E-commerce hos Masai Clothing Company.

Matas' nytiltrådte adm. direktør, Gregers Wedell-Wedellsborg siger:

"Brian Andersen kastede sig for 17 år siden over e-handel, mens disciplinen var i sin vorden og har siden haft en digital karriere med flotte resultater for hvert skridt. Jeg har tidligere arbejdet med Brian og ved, at Matas kan byde velkommen til en respekteret leder med laser-fokus på kunder og brugere. Der sidder i forvejen et stærkt digital hold på Matas, og nu får vi endnu mere ledelseskraft til at drive vores vækstambitioner".

Med stillingen som E-commerce direktør følger ansvaret for matas.dk, som tilbyder Danmarks største udvalg indenfor skønhed, sundhed og personlig pleje.

"Jeg ser Matas som den danske retailer, der har de bedste kort på hånden til at blive en stærk omni-channel spiller, hvor kunden er i centrum og ubesværet kan handle på tværs af butikker og online. Matas har allerede investeret massivt i ny teknologi og har med næsten 1,8 mio. Club Matas medlemmer meget stærke forudsætninger for at vækste digitalt", siger Brian Andersen.

Brian Andersen tiltræder d. 1. januar 2018.

Vedhæftede filer

Brian Andersen portræt.jpg

 

Kontaktinformation

Adm. direktør Gregers Wedell-Wedellsborg: tlf. 22183023

Brian Andersen: tlf. 22271920

  

 

 


Luk vindue | Tilbage til toppen

Copyright 2018 Matas A/S